INFLUENCE OF TYPE STARTER CULTURE ON THE PROPERTIES OF THE FERMENTED ICE CREAM MIXTURE
Abstract
About the Authors
Valida R. AkhmedovaRussian Federation
Svetlana A. Ryabtseva
Russian Federation
Ivan A. Evdokimov
Russian Federation
Georgei S. Anisimov
Russian Federation
References
1. Тихомирова Н. А. Технология продуктов функционального питания. 2-е изд., перераб. и доп. М.: ООО «Франтера», 2007. 246 с.
2. Vijayageetha V., Begum S. K., Kotilinga Reddy Y. Technology and quality attributes of probiotic ice cream // Tamilnadu J. Veterinary & Animal Sciences. № 7, 2011. P. 299-302.
3. Оленев Ю. А. Справочник по производству мороженого. М.: ДеЛи принт. 2004. С. 798.
4. Фильчакова С. А. Кефирное мороженое // Империя холода (отраслевой аналитический журнал). 2005. № 2 С.49.
5. Ганина В. И. Мороженое профилактической направленности // Молочная промышленность. 2009. №7. С. 61
Review
For citations:
Akhmedova V.R., Ryabtseva S.A., Evdokimov I.A., Anisimov G.S. INFLUENCE OF TYPE STARTER CULTURE ON THE PROPERTIES OF THE FERMENTED ICE CREAM MIXTURE. Newsletter of North-Caucasus Federal University. 2013;(6):84-87. (In Russ.)