STUDYING OF DRYING PROCESS OF THE COTTAGE CHEESE WHEY CONCENTRATES
Abstract
About the Authors
Dmitriy Mikhailovich KostsyukovRussian Federation
Vladimir Georgievich Kulenko
Russian Federation
Nikolai Iakovlevich Dikalo
Russian Federation
Evgeniya Alexandrovna Fialkova
Russian Federation
Vladimir Borisovich Shevchyuk
Russian Federation
Vitaliy Alexandrovich Gubin
Russian Federation
References
1. Евдокимов И. А. Современные методы мембранной обработки молочной сыворотки на централизованном предприятии // Переработка молока. 2012. № 4. С. 34–36.
2. Храмцов А. Г., Давыдянц Л. Е., Нестеренко П. Г. Современные способы сушки творожной сыворотки: Обзорная информация. М.: АгроНИИТЭИММП. 1990. 45 с.
3. Храмцов А. Г., Заец Н. Е., Доценко Г. Н. Производство сухой подсырной сыворотки: Обзорная информация. М.: ЦНИИТЭИмясомолпром. 1975. 41 с.
Review
For citations:
Kostsyukov D.M., Kulenko V.G., Dikalo N.I., Fialkova E.A., Shevchyuk V.B., Gubin V.A. STUDYING OF DRYING PROCESS OF THE COTTAGE CHEESE WHEY CONCENTRATES. Newsletter of North-Caucasus Federal University. 2013;(4):46-49. (In Russ.)