The use of oats as unmalted materials as immunostimulator that increase the colloidal stability of the finished beer drink
Abstract
References
1. Меледина Т. В. Сырье и вспомогательные материалы в пивоварении. СПб.: Профессия, 2003. 304 с.
2. Кунце В. Технология пива. СПб.: Профессия, 2001. 911 с.
3. Меледина Т. В. Теория и практика в пивоварении. СПб.: Профессия, 1998. 63 с.
4. Мальцев П. М. Технология солода и пива. М.: Пищевая промышленность, 1964. 859 с.
5. Покровская Н. В. Биологическая и коллоидная стойкость пива. М.: Пищевая промышленность, 1978. 346 с.
6. Ермолаева Г.А. Справочник работника лаборатории пивоваренного предприятия. СПб.: Профессия, 2004. 536 с.
Review
For citations:
Arakelyan N.G., Emelyanov S.A. The use of oats as unmalted materials as immunostimulator that increase the colloidal stability of the finished beer drink. Newsletter of North-Caucasus Federal University. 2014;(4):9-12. (In Russ.)