Preview

Newsletter of North-Caucasus Federal University

Advanced search

SOY FLOUR HYDROLYSIS STUDY

Abstract

In the article consider the organization of soy flour hydrolysis with complex enzymes оrganization; en- zymes combinations, temperature, concentrations influence research; the analysis of the amino acid composition.

About the Authors

Elena Sergeevna Cherkashina
NCFU
Russian Federation


Dmitriy Nikolaevich Lodygin
NCFU
Russian Federation


References

1. Егоров И. А., Топорков Н. В. Новые подходы в использовании нетрадиционных кормов в птицеводстве. URL: http://webpticeprom.ru/ru/articles-birdseed.html?pageID=1209369752

2. Трошкова Г. П. Технология получения гидролизата сои с использованием протеолитического фермента бромелайна и оценка ростовых свойств питательной среды на его основе для перевиваемых культур клеток // Современные наукоёмкие технологии. 2010. № 1. С. 45−47. URL: www.rae.ru/snt/?section =content&op=show_article&article_id=5958

3. Ферментативный гидролиз как инструмент для повышения пищевой ценности продуктов растениеводства [Текст] / Е. А. Бадичко, С. Е. Траубенберг, Е. В. Милорадова, Е. В. Алексеенко // Хранение и перера- ботка сельхозсырья. 2007. № 5. С. 62−65.


Review

For citations:


Cherkashina E.S., Lodygin D.N. SOY FLOUR HYDROLYSIS STUDY. Newsletter of North-Caucasus Federal University. 2013;(5):57-60. (In Russ.)

Views: 182


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2307-907X (Print)