Preview

Newsletter of North-Caucasus Federal University

Advanced search

FEED ADDITIVES WITH FUNCTIONAL PROPERTIES BASED ON ENRICHED ELECTROACTIVATED WHEY

Abstract

The new generation of feed additives technology for animals based on electro-activated whey, enriched with non-protein (urea) or protein nitrogen and lactulose has been presented in this article.

About the Authors

Nina Miknajlovna Panova
Северо-Кавказский федеральный университет
Russian Federation


Andrej Georgeovich Khramtsov
Северо-Кавказский федеральный университет
Russian Federation


Yuliya Yurevna Norba
Северо-Кавказский федеральный университет
Russian Federation


References

1. Бахир В. М., Цикоридзе Н. Г. , Спектор Л. Е. [и др.]. Электрохимическая активация водных растворов и её технологическое применение в пищевой промышленности // Обзорная информация. Серия «Пищевая про-мышленность». Вып. 3. Тбилиси: ГрузНИИНТИ. 1988. 80 с.

2. Рябцева С. А., Боданико Ю. А., Поверин А. П. Влияние электроактивированной молочной сыворотки на развитие бифидобактерий in vitro [Электронный ресурс]. URL: http://www.milkbranch.ru/publ/view/122.html

3. Степаненко П. П. Микробиология молока и молочных продуктов: учебник для вузов. Сергиев Посад: ООО «Все для Вас – Подмосковье», 1999. 415 с.

4. Мочевина и другие небелковые азотистые соединения в кормлении животных / пер. с англ. В. Р. Зельдер. М.: Колос, 1978. 144 с.


Review

For citations:


Panova N.M., Khramtsov A.G., Norba Yu.Yu. FEED ADDITIVES WITH FUNCTIONAL PROPERTIES BASED ON ENRICHED ELECTROACTIVATED WHEY. Newsletter of North-Caucasus Federal University. 2013;(1):123-126. (In Russ.)

Views: 86


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2307-907X (Print)