THE INFLUENCE OF THE ANGLE OF SHELVE-MOTIVATORS TO INTENSIFY OF THE SALTING PROCESS UNDER DRUM-TUMBLING
Abstract
About the Authors
Konstantin Vasilievich KostenkoRussian Federation
Andrey Aleksandrovich Bratsikhin
Russian Federation
Aleksey Alekseevich Borisenko
Russian Federation
Vyacheslav Alekseevich Chernigovskiy
Russian Federation
References
1. Приказ Министерства сельского хозяйства РФ (Минсельхоз РФ) «О концепции развития аграрной науки и научного обеспечения АПК России до 2025 года» от 25.06.2007 г. № 342 [Электронный ресурс]. URL: http://banner.allmedia.ru
2. Борисенко А. А. Тумблирование мяса в посоле: монография. Волгоград: ПМГ ГУ ВНИТИ ММС и ППЖ РАСХН, 2001. 210 с.
Review
For citations:
Kostenko K.V., Bratsikhin A.A., Borisenko A.A., Chernigovskiy V.A. THE INFLUENCE OF THE ANGLE OF SHELVE-MOTIVATORS TO INTENSIFY OF THE SALTING PROCESS UNDER DRUM-TUMBLING. Newsletter of North-Caucasus Federal University. 2013;(1):96-99. (In Russ.)