Preview

Newsletter of North-Caucasus Federal University

Advanced search

EVALUATING RESULTS OF COMPANY’S COMPETITIVE CAPACITY

Abstract

The item offers a view on an analysis of the competitive capacity (employing the data of the Stavropol Dairy Plant). There is also a discussion of the weaknesses and strengths of the company, as well as of the major suppliers, consumers and the competitors. The item also contains certain recommendations regarding improving the competitive capacity in the company in question.

About the Authors

Alexander V. Krasnikov
NCFU
Russian Federation


Tatjana S. Ananjeva
NCFU
Russian Federation


References

1. Бекетов Н. В. Проблемы и перспективы инновационного развития экономики России // Проблемы современной экономики: Евразийский международный научно-аналитический журнал. 2011. № 12.

2. Чайникова Л. Н., Чайников В. Н. Конкурентоспособность предприятия: учеб. пособие. Тамбов: Издательство ТГТУ, 2012. 192 с.

3. Фатхутдинов Р. А. Инновационный менеджмент: учебник. СПб.: Питер, 2010. 518 с.

4. Официальный сайт ОАО «Молочный комбинат «Ставропольский». URL: http://mokostav.com.

5. Официальный сайт Ставропольского управления Федеральной антимонопольной службой. URL: http://stavropol.fas.gov.ru.

6. Официальный сайт ОАО «Сыродел». URL http://syrodel.com

7. Официальный сайт ОАО «Буденовскмолпродукт». URL: http://www.molproduct.ru.


Review

For citations:


Krasnikov A.V., Ananjeva T.S. EVALUATING RESULTS OF COMPANY’S COMPETITIVE CAPACITY. Newsletter of North-Caucasus Federal University. 2014;(5):76-80. (In Russ.)

Views: 63


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2307-907X (Print)