REHYDRATING OF DRY WHEY OPTIMIZATION BY CAVITATION DISINTEGRATION
Abstract
About the Authors
Konstantin KostenkoRussian Federation
Andrey Bratsikhin
Russian Federation
Dinara Salmanova
Russian Federation
Elena Leshchenko
Russian Federation
References
1. Anet Rez'ek Jambrak Timothy J. Mason Effect of ultrasound treatment on particle size and molecular weight of whey proteins // Journal of Food Engineering. Elsevier, 2014.
2. Onda Corporation Acoustic and Ultrasound Testing Products and Services [Электронный ресурс] // Electronic data, 2001. URL: http://www.ondacorp.com.
3. Statsoft [Электронный ресурс] // Онлайн руководство STATISTICA. URL: http://www.statsoft.ru/home/ textbook/glossary.
4. Грошева В. Н. Исследование активности воды в кислородсодержащих продуктах с пищевыми волокнами // Современные проблемы науки и образования. Ч. 2. М.: Изд. дом «Академия Естествознания», 2014.
5. Михнева В. А., Володин Д. Н., Головкина М. В. Десерты на основе молочной сыворотки - новые перспективы // Переработка молока. 2012. № 12.
6. Шестаков С. Д. Основы технологии кавитационной дезинтеграции. М.: Ева-Пресс, 2001.
7. Артемова Я. А. Разработка технологии и товароведная оценка качества молочных напитков, полученных с применением сонохимической водоподготовки: автореф. дис.. канд. техн. наук. М., 2011.
Review
For citations:
Kostenko K., Bratsikhin A., Salmanova D., Leshchenko E. REHYDRATING OF DRY WHEY OPTIMIZATION BY CAVITATION DISINTEGRATION. Newsletter of North-Caucasus Federal University. 2015;(5):7-13. (In Russ.)