THE ENZYMATIC HYDROLYSIS AS A PROMISING METHOD OF PROCESSING LACTOSE-CONSISTING RAW MATERIALS
Abstract
About the Authors
Andrew Georgievich KhramtsovRussian Federation
Alexey Dmitrievich Lodygin
Russian Federation
Natalya Andreevna Perevyshina
Russian Federation
Eduard Mikhailovich Iordanyan
Russian Federation
References
1. Капрельянц Л. В., Невмываный С. А. Нетрадиционные ферментные продукты с пробиотическими свойствами // Хранение и переработка сельхозсырья. 2001. № 10. С. 54-55.
2. Свириденко Ю. Я., Смурыгин В. Ю. Гидролиз лактозы: мировой опыт // Молочная промышленность. 1996 № 7. С. 21–22.
3. Грабчак С. Л., Иванова Л. С., Кричевская Г. В. Способ гидролиза лактозы в сывороточном концентрате // Агропром Украины. 1990. № 12. С. 40-41.
4. Евдокимов И. А., Володин Д. Н., Дыкало Н. Я. Электродиализ – перспективный метод переработки молочной сыворотки // Переработка молока. 2001. № 2. С. 5-7.
5. Лактоза и ее производные / Б. М. Синельников, А. Г. Храмцов, И. А. Евдокимов и др. СПб.: Профессия, 2007. 768 с.
Review
For citations:
Khramtsov A.G., Lodygin A.D., Perevyshina N.A., Iordanyan E.M. THE ENZYMATIC HYDROLYSIS AS A PROMISING METHOD OF PROCESSING LACTOSE-CONSISTING RAW MATERIALS. Newsletter of North-Caucasus Federal University. 2013;(2):105-108. (In Russ.)